ÎN AȘTEPTARE LA VAMĂ

0
190

Poliţia de Frontieră se aşteaptă ca, în perioada minivacanţei de Sfânta Maria, traficul la graniţa dintre România şi Bulgaria, între Giurgiu şi Ruse să crească, iar timpii de aşteptare să se tripleze, având în vedere şi lucrările de reparaţii pe tronsonul bulgar de pe Podul Prieteniei. Autorităţile au luat măsuri de fluidizare a traficului, printre care suplimentarea numărului de poliţişti de frontieră.

Pe Podul Prieteniei dintre Ruse şi Giurgiu circulaţia se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, în sistem semaforizat, ceea ce contribuie la creşterea timpilor de aşteptare. Turiştii care au plecat deja spre stațiunile bulgare spun că au așteptat în medie 45 de minute.

Minivacanţa de Sfânta Maria va aglomera şi mai mult traficul prin acest punct de frontieră, de aceea s-au luat măsuri de fluidizare, spune purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Raluca Stan.

Poliţia de Frontieră mai recomandă călătorilor utilizarea aplicaţiei trafic online pentru a verifica timpii de aşteptare şi sugerează utilizarea celorlalte puncte de trecere a frontierei deschise la graniţa cu Bulgaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 + = 79