NOI SEPARATOARE DE SENS PE DN 2 E 85, ÎN ZONA HANUL LUI ȚINTĂ

0
578

Încep lucrările de montare a unor separatoare de sens pe unul dintre cele mai periculoase tronsoane de drum, din județul Buzău. Este vorba despre sectorul cuprins între Hanul lui Țintă și Pasarela Nehoiu, la intrare în municipiul  Buzău. Specialiștii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău au constatat că pe acest tronson este necesară reglementarea circulației rutiere în soluție 2+1, prin amplasarea unui parapet median de tip New Jersey, modificările marcajului și indicatoarelor rutiere ce presupun acestei amenajări, precum și limitarea vitezei la 60 km/h.

După finalizarea lucrărilor, de la ieșire din municipiul Buzău, de la Pasarela Nehoiu, spre Ploiești, se va circula pe o bandă, iar dinspre Hanul lui Țintă, spre municipiu, se va circula pe două benzi.

Proiectul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău se desfășoară în comun cu Primăria Buzău, deoarece un segment de aproximativ 200 de metri din sectorul de drum se află în administrarea municipalității.

Pe acest sector de drum  şi-au pierdut viaţa trei persoane în decursul unei săptămâni, în urma unor accidente de circulaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + = 10