CITY-BREAK-URILE, PRINTRE PREFERINTELE ROMÂNILOR, ÎN MINIVACANȚA DE SF. MARIA

0
187

În vacanța de Sfânta Maria, mulți români aleg să își petreacă zilele libere în locuri  populare din Europa. Cifrele arată că city-break-urile au fost la mare căutare și vestul continentului e preferat în această perioadă.

Fie că vorbim despre plajele însorite din Grecia, muzeele de renume din Franța, sau orașele vibrante din Italia și Marea Britanie, românii găsesc în aceste locuri ocazia perfectă pentru a se deconecta și a se bucura de câteva zile de vacanță binemeritată.

Așadar, cei care pleacă în vacanța de Sfânta Maria, de la sfârșitul acestei săptămâni, și-au ales ca destinații preferate Italia, Grecia, Marea Britanie și Franța.

Agenția de turism care a întocmit acest raport susține că prețul mediu pentru un bilet de avion în august 2024 este de 167 de euro, cu 10% mai ieftin față de anul trecut, când prețul mediu a fost de 185 de euro.

Când vine vorba despre orașele preferate de români pentru un city-break în luna august, Londra se află în topul alegerilor, cu 7,25% din totalul zborurilor rezervate. Parisul urmează îndeaproape, cu 6,52% din preferințe. Milano, un alt oraș foarte apreciat, atrage 5,8% dintre călători, iar Atena și Napoli, fiecare cu 5,07% din totalul zborurilor.

Cel mai ieftin bilet cu plecare din România pentru minivacanța de Sfânta Maria a fost de 83 de euro, pe ruta București – Milano, oferind astfel o opțiune accesibilă pentru cei care doresc să exploreze acest oraș. În schimb, cel mai scump bilet a fost de 810 euro, pe ruta București – Billund, Danemarca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =