METALUL MERGE MAI DEPARTE

0
358

Metalul Buzău s-a impus în fața celor de la CSM Rm. Sărat, cu 3 la 1, și s-a calificat în turul 3 al Cupei României. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 1 la 1, Metalul reușind să înscie două goluri în prelungiri.

Așa cum era de așteptat, în prima repriză a partidei de la Rm. Sărat, inițiativa a aparținut buzoienilor, care au și deschis scorul, în minutul 30, prin Matei Constantinescu. Acesta a înscris cu un șut de la marginea careului, la capătul unui atac frumos construit.

Și în repriza a doua, Metalul a fost la conducerea jocului, însă cei au înscris au fost jucătorii din Rm. Sărat. Mădălin Socol a egalat, în minutul 58, după un contaatac inspirat.

S-a intrat în prelungiri, iar echipa buzoiană a reușit să marcheze pe finalul primei reprize de prelungiri. Opaiț a șutat imparabil de la marginea careului, fără speranțe pentru portarul râmnicenilor. Conturile au fost încheiate în minutul 116, de Adrian Moldovan, care a reluat a reluat cu capul în plasă o centrare excelentă a lui Dani Mihai.

În turul 3 al Cupei României, Metalul Buzău va întâlni, miercuri, 14 august, de la ora 17.30, Dacia Unirea Brăila, în deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =