LUCRĂRILE DE REPARAȚII LA VIADUCTUL GRĂMĂTIC, DE PE DN 10. VOR FI IMPUSE RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE

0
409

Astăzi, la sediul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău, s-a semnat contractul pentru „Lucrări de reparații curente Pod pe DN10, km 90+265(88+808) peste Valea Grămătic la Lunca Jariștei”.

Valoarea  contractului  este de  13.199.831,38 lei  cu TVA,  iar firma constructoare, Luconsa BM SRL, are la dispoziție 12 luni de la Ordinul de Începere a Lucrărilor pentru finalizarea obiectivului.

Pentru asigurarea siguranței traficului rutier pe DN 10, contractul prevede amenajarea terenului; lucrări de semnalizare rutieră pe timpul execuției; lucrări de reparații la suprastructură și infrastructură, lucrări de reparații la rampele de acces și lucrări de reparații la racordările cu terasamentele.

Lucrările vor începe în septembrie, iar pe toată durata executării acestora, traficul rutier se va desfășura alternativ, pe o singura bandă, semaforizat.

Viaductul Grămătic a fost construit în anul 1983, are o lungime de 168,30 metri, cu parte carosabilă de 8 metri și este încadrat în starea tehnică IV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 1 = 5