FESTIVALUL „HAI ÎN ȚINUTUL BUZĂULUI-HAI LA BERCA”, ÎNTR-O NOUĂ EDIȚIE

0
152

Timp de două zile, pe 10 şi 11 august, capitala divertismentului în judeţul Buzău va fi localitatea Berca, unde buna dispoziție și distracția va avea pe fundal muzică populară românească şi grecească. Este vorba despre Festivalul „Hai în Ținutul Buzăului – Hai la Berca!”, eveniment aflat la a doua ediţie.

În cele două zile ale festivalului, vizitatorii vor avea parte de o seară cu specific românesc, de nenumărate tentații gastronomice cu specific buzoian, precum şi de o seară susţinută de un ansamblu de dansuri pe ritmuri greceşti – „Asteria”, alături de interpretul Ionuţ Galani. De asemenea, la festival vor fi prezentate filme cu imagini din geoparcurile greceşti şi din România, iar pe parcursul celor două zile publicul va avea acces în centrul de vizitare GeoGate, aflat în Sătuc, Berca.

Pentru organizarea ediției din acest an a festivalului „Hai în Ținutul Buzăului – Hai la Berca!”, Consiliul Județean Buzău, în calitate de coorganizator, va aloca suma de 50.000 lei din bugetul propriu. Această contribuție financiară va fi aprobată luni, 29 iulie, în sedința ordinară a Consiliului Județean din luna iulie. Pe ordinea de zi sunt trecute 26 de proiecte de hotărâre, dar și alte probleme ale activității curente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

53 + = 55