TRAGEDIE TERIBILĂ ÎN FOTBALUL RÂMNICEAN

0
418

Tragedie teribilă în sportul buzoian. Sorin Florin Nazîru, un tânăr portar legitimat la CSM Râmnicu Sărat, a decedat, miercuri, într-un spital din București, după ce ar fi contactat o bacterie dintr-o piscină. El împlinise 16 ani în urmă cu doar o lună de zile.

Adolescentul fusese la piscină, weekendul trecut, împreună cu mai mulți coechipieri. Din bazin, ar fi contactat o bacterie, iar la scurt timp, în ciuda tinereții, ar fi făcut meningită. A fost internat mai întâi la Spitalul din Râmnicu Sărat, iar apoi a fost transferat direct la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală. Ulterior, tânărul a ajuns la Spitalul „Marie Curie”. Din păcate, Sorin Florin Nazîru s-a stins, miercuri, la patru zile după ce ar fi luat bacteria.

Nu mai departe de zilele trecute, Sorin fusese anunțat că urma să fie promovat la echipa mare a CSM Rm. Sărat. Tânărul a fost portar al echipei Under 17 de la CS Dinamo București până la finalul sezonului. El a dorit însă să revină la CSM Rm Sărat, clubul său de suflet. Adolescentul era supervizat îndeaproape de Ionuț Popa, antrenorul cu portarii de la CSM Râmnicu Sărat, fiind considerat o veritabilă speranță a fotbalului buzoian.

În memoria lui Sorin Florin Nazîru, la primul meci disputat de CSM Rm. Sărat, se va ține un moment de reculegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

87 + = 95