PSD BUZĂU, ALĂTURI DE CIOLACU

0
401

PSD Buzău îl susține pe premierul Marcel Ciolacu pentru un nou mandat de lider al partidului. În cadrul Consiliului politic al organizației județene, social-democrații buzoieni au votat, ieri, lista delegaților la Congresul PSD, de pe 24 august, dar și o rezoluție prin care organizația PSD Buzău îl va susține pe Ciolacu pentru un nou mandat la șefia partidului. De asemenea, conducerea PSD Buzău a anunțat că își dorește ca premierul Marcel Ciolacu să candideze pentru funcţia de preşedinte al României.

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, nu și-a exprimat clar opțiunea de a candida la prezidențiale, ci doar la șefia partidului. El a adăugat, însă, că dacă va primi votul colegilor săi și dacă va decide să candideze, atunci își va asuma şi acest lucru. Pe de altă parte, premierul a declarat că îşi propune ca în conducerea partidului să se regăsească şi oameni tineri care s-au evidențiat în domeniile în care activează.

În cadrul Conferinței Ordinare a PSD Buzău, organizată în Sala Mare a Consiliului Județean, s-a decis ca organizația județeană a social-democraților să fie reprezentată, la Congresul PSD din 24 august, de peste 80 de membri 2024, conform normei de reprezentare stabilită în ședința Consiliului Politic Național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 79 = 83