BUZĂU: 9.95, CEA MAI MARE NOTĂ LA EXAMENUL DE TITULARIZARE

0
441

Puțin peste 40% dintre candidații, din județul Buzău,  prezenți la examenul de titularizare, au reușit să obțină note peste 7, ceea ce le permite să ocupe definitiv o catedră. Mai exact, au fost 135 de candidați cu note peste 7, dintre care 25 candidați sunt absolvenți din 2024. De altfel, toți candidații din promoția de absolvenți 2024, respectiv 58 de persoane, au obținut note peste 5, și pot ocupa catedre în anul școlar următor.

Cea mai mare notă la examenul de titularizare din județul Buzău a fost 9,95, iar lucrarea a fost predată de o tânără educatoare din Mărăcineni. Lucrări foarte bune au avut și alți 9 candidați, care au primit note peste 9. Note peste 9 au primit și alți 10 candidați, la educație fizică și sport, biologie, limba română, dar și de o tânără ce își dorește un post de educatoare la creșă.

Cei mai mulți dintre candidați au norocul de a avea posturi titularizabile în județul Buzău, cu excepția profesorilor de limba și literatură română, disciplină pentru care nu au fost scoase la concurs posturi cu normă întreagă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + = 12