GLORIA BUZĂU ÎNVINSĂ DE VAR

0
171

Gloria Buzău nu a reușit să-și bucure suporterii la prima partidă disputată pe teren propriu, fiind învinsă la limită de Sepsi, scor 1-2.

Formația din Crâng a început meciul extrem de timid, ceea ce a permis oaspeților să deschidă repede scorul. Ciobotariu a reușit să înscrie, în minutul 12, după un corner la care Dobrosavlevici și Dandea au sărit pe sub minge. Sepsi a majorat diferența în minutul 30, prin Coman, după ce portarul Greab a respins în față un șut a lui Varga. Covăsnenii au mai avut câteva ocazii bune și puteau decide soarta partidei, chiar din prima repriză.

Gloria a ieșit, însă, de la cabine, o altă echipă. Buzoienii au mizat aproape tot pe cartea atacului, au jucat mult mai direct și au ratat câteva mari ocazii de a reduce din diferență. Golul a venit, în cele din urmă, în minutul 85, de la Tescan, la capătul unui corner. În ultimul minut de prelungiri, echipa din Crâng putea smulge un punct din această întâlnire, însă golul lui Matos a fost anulat de VAR, pentru on offside de câțiva milimetri.

În urma acestei partide, Gloria Buzău rămâne cu un punct din două etape, urmând să aibă două meciuri consecutive în deplasare, foarte dificile, cu Poli Iași și cu Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

37 + = 41