PESTE 1 MILION DE BILETE DISPONIBILE PENTRU JO 2024

0
160

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris au anunţat că mai sunt disponibile spre vânzare 1,2 milioane de bilete pentru competiţia care va debuta peste opt zile în capitala Franţei.

Joi, „peste 50.000 de noi bilete vor fi puse în vânzare pentru mai mult de 30 de sporturi”, cu tichete disponibile în special pentru finalele de la înot şi atletism.

Săptămâna trecută, oficialii francezi au dezvăluit că Jocurile Olimpice de la Paris au stabilit deja un nou record în privinţa numărului de bilete vândute, fără să fie luate în calcul şi Jocurile Paralimpice, cu 8,7 milioane de tichete, fiind astfel depăşind precedentul record deţinut de Atlanta, cu 8,3 milioane de bilete vândute în 1996.

De luni, biletele vor fi puse în vânzare zilnic și vor exista oportunităţi până la finalul evenimentului. 60% dintre biletele vândute până acum au cumpărători din Franţa.

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris plănuiesc să vândă 10 milioane de bilete pentru această ediţie (26 iulie-11 august) şi 2,8 milioane pentru Jocurile Paralimpice (28 august-8 septembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 57 = 58