UNIFORME OFICIALE DE DEFILARE ALE TEAM ROMANIA LA JO DE LA PARIS. CUM ARATĂ ACESTEA ȘI DE CINE SUNT CREATE?

0
173

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a prezentat, astăzi, uniformele oficiale de defilare ale Team Romania pentru Jocurile Olimpice Paris 2024, culoarea predominantă a vestimentaţiei fiind galben, un simbol al identităţii naţionale.

Sportivii români vor defila la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024 sub noua emblemă Team Romania aprobată de Comitetul Internaţional Olimpic, în uniforme create de designerul român Gyarfas Olah şi fabricate în România de Pandora Fashion.

Conceptul designului uniformelor de paradă pentru JO Paris 2024 este inspirat de motto-ul olimpismului „unitate în diversitate” – o celebrare a personalităţii fiecărui sportiv, a talentului şi spiritului fiecăruia.

Designerul Gyarfas Olah a propus o colecţie de ţinute variate, cu elemente comune şi complementare, toate având stilistic un numitor comun: o atitudine casual sport modernă care celebrează bucuria de a fi împreună şi bucuria sportului. Culoarea predominantă este galben, un simbol al identităţii naţionale, dar şi al unei atitudini optimiste şi prietenoase, un porte-bonheur pentru tricolori.

Componenţii Team Romania au putut alege cu ce vor să se îmbrace: sportivele au putut opta pentru fuste sau pantaloni, în diverse lungimi, galbene sau bleumarin, iar sportivii pentru pantaloni scurţi sau lungi, galbeni sau bleumarin, cu jachete versatile, accesorizate vizibil. Numitorul comun al acestor ţinute este tricoul Team Romania care poartă simbolul brandului în textura ţesăturii din bumbac şi mătase. Dincolo de croiala modernă, de broderiile executate impecabil, de detaliile de buzunare aplicate şi fermoare personalizate, ţinutele se remarcă printr-o excepţională calitate a materialelor naturale, pentru a oferi confort sportivilor în condiţiile de defilare speciale. Echipa oficială care însoţeşte delegaţia de sportivi poartă ţinute oficiale din pantaloni şi sacouri bleumarin, cu broderii şi ştanţe vizibile în ţesătură şi cu acelaşi tricou precum sportivii.

România va fi reprezentată de 107 sportivi la Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie – 11 august), la 18 discipline.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024 se va desfăşura, pentru prima oară în istoria olimpismului, în afara stadionului, pe râul Sena. Aproximativ 94 de barje îi vor purta pe sportivi pe cei 6 km de scenă ai showului de deschidere de la Paris 2024.

Se estimează că peste un miliard şi jumătate de privitori de pe întreaga planetă vor viziona acest impresionant spectacol oferit de organizatorii francezi şi în centrul căruia vor fi sportivii naţiunilor participante.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 + = 51