DARIO CANADJIJA, O NOUĂ ACHIZIȚIE LA GLORIA BUZĂU

0
179

Chiar înainte de debutul în prima ligă, Gloria Buzău a mai perfectat un transfer. Este vorba despre Dario Canadjija, un mijlocaș central experimentat, considerat, la un moment dat, o mare speranță a fotbalului croat.

Închizătorul al cărui transfer a fost deja oficializat a mai evoluat la echipe precum Slaven Belupo, Rijeka, NK Olimpija, Gorica sau Spezia. Jucătorul este cunoscut în România, după sezonul petrecut la Astra Giurgiu, în ediția 2021-2022, unde a bifat 30 de prezențe și a încris de două ori.

Fotbalistul a jucat pentru toate naționalele de juniori și tineret ale Croației, însă nu a reușit să îmbrace tricoul naționalei mari.

Dario Canadjija a fost introdus titular de Andrei Prepeliță în ultimul amical disputat de Gloria înaintea partidei cu Petrolul Ploiești, împotriva celor de la CSM Rm. Sărat, meci jucat miercuri seară. Buzoienii s-au impus cu 5 la 0, însă toate golurile s-au înscris în a doua repriză. Pentru Gloria au înscris Ricardo Matos, în minutul 53, Daniel Benzar, în minutul 68, Grigore Turda, în minutul 71, Keita, în minutul 79 și Dragoş Tescan, în minutul 85.

În partea a doua a meciului, Prepeliță a rulat tot lotul, inclusiv cei doi portari de rezervă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =