A ÎNCEPUT ÎNSCRIEREA LA LICEU

0
221

De astăzi și până pe 22 iulie, absolvenții de gimnaziu din județul Buzău, care au susținut examenul de Evaluare Națională, vor putea completa listele cu opțiunile de înscriere la liceu, urmând ca repartizarea computerizată să aibă loc în data de 24 iulie.

Mai mulți elevi buzoieni nu vor avea însă nicio emoție la admiterea în licee, având în vedere ierarhia realizată la nivel de județ, în urma Evaluării Naționale. În primul rând, cele două tinere cu media 10 de la Evaluare, o fostă elevă a Colegiului Pedagogic și una de la Hasdeu, au media de admitere 10, în condițiile în care și la Evaluarea Națională au avut media 10. Cât privește media anilor de gimnaziu, ambele tinere au absolvit cu 9,99.

Alți 7 foști elevi de gimnaziu din Buzău vor intra la liceu cu medii peste 9,90, în timp ce 18 tineri au medii între 9,80 și 9,90.

Ultimul în ierarhia de admitere este un fost elev al școlii din satul Nicolești, comuna Puiești. El are media de admitere 1,20, aceasta fiind media de la Evaluarea Națională. Elevul a absolvit clasa V-VIII cu media 6,55.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 49 = 53