ÎNCEPE FESTIVALUL “BEACH, PLEASE!”

0
242

Se fac ultimele pregătiri la Costinești, unde mâine începe „Beach, Please!”, unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate culturii urbane din Europa de Est.

Sunt așteptați peste 200 de artiști din toate colțurile lumii, care vor fi plătiți, în total, cu peste 8 milioane de euro. Patru scene, 120.000 de spectatori pe zi și peste 50 de hectare de parcare reprezintă scenariul uriaș al acestui eveniment. Evenimentul, care se va desfășura pe 21 de hectare, a costat 14 milioane de euro.

Scena principală are 100 de metri deschidere și aproape 1.000 de metri pătrați de ecrane LED.

Artiștii români vor împărți scenele cu cei mai mari trapperi internaționali, precum Travis Scott, Wiz Khalifa sau 6IX9INE.

Cei care vor să vină cu mașina au la dispoziție o parcare de 50 de hectare, unde accesul se face direct din drumul național pentru a nu bloca stațiunea. În plus, 120 de autobuze vor circula non-stop pe ruta Constanța-Mangalia pentru a transporta turiștii.

„Beach, Please!” începe miercuri și va ține până duminică. Biletele încep de la 299 de lei pentru prima zi, iar abonamentele pentru 5 zile de la 895 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 + = 86