ANPC A LANSAT COMANDAMENTUL LITORAL 2024

0
176

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a lansat, ieri, oficial Comandamentul litoral 2024. În cele trei puncte de comandă din Mamaia, Eforie și Neptun se vor afla săptămânal comisarii din Constanța și 15 detașați din țară, iar împreună vor efectua controale în toate stațiunile.

Autoritățile au anunțat măsuri ferme împotriva agenților economici care nu vor respecta normele de siguranță. Astfel, se vor face verificări amănunțite la unitățile de alimentație publică, la cele de cazare sau pe plaje, astfel încât consumatorii să beneficieze de servicii de calitate.

Ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Ștefan Radu Oprea, a menționat că  acolo unde se constată nereguli care pot pune în pericol sănătatea, integritatea sau chiar viața consumatorilor din România, măsurile vor fi  imediate și intrasigente.

O atenție sporită se va acorda  dughenelor care comercializează produse similare locațiilor de alimentație publică autorizate. Comandamentul litoral 2024 va funcționa în următoarele opt săptămâni, până la 1 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =