MATEMATICA, PROBA DE FOC DE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ

0
348

Peste 160.000 de absolvenți ai clasei a VIII-a susțin astăzi proba scrisă la Matematică din cadrul Evaluării Naționale 2024. Accesul în sală al elevilor s-a făcut între orele 8 – 8.30, iar timpul efectiv de lucru pentru fiecare probă scrisă este de 120 de minute, după completarea casetei de identificare.

Candidații trebuie să aibă asupra lor un act de identitate valid și instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor scrise. Pentru executarea schemelor și a desenelor se poate folosi și creion negru”

Este interzisă introducerea în sălile de examen a oricărui tip de materiale ajutătoare: manuale, dicționare, notițe, însemnări, cărți, ciorne, rezumate, culegeri etc., care pot fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum și a telefoanelor mobile și a instrumentelor electronice de calcul, de stocare de informații sau de comunicare.

Mâine, elevii care aparțin minorităților naționale dau proba scrisă la Limba maternă. Afișarea rezultatelor, înaintea depunerii contestațiilor, are loc pe 3 iulie. După soluționarea contestațiilor, pe 9 iulie se vor da rezultatele finale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 + = 86