ACCIDENT GRAV, CU 5 RĂNIȚI, LA MĂGURA

0
364

Cinci persoane au fost rănite, marţi după-amiază, pe DN 10, în localitatea Măgura, şi au ajuns la spital, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, una dintre victime, în stare gravă, fiind preluată ulterior cu elicopterul SMURD şi transportată la un spital din Braşov.

„Din primele date, este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcţia Braşov către Buzău de către un şofer de 40 de ani, din Galaţi, şi alte două vehicule ce se deplasau din sens opus, un ATV condus de către un cetăţean străin de 52 de ani şi o autoutilitară la volanul căreia se afla un conducător auto de 70 de ani, din Timişoara. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor trei conducători auto şi a doi pasageri din autoutilitară, toate persoanele rănite fiind preluate de către echipajele medicale şi transportate la spital”, se arată într-o informare a IPJ Buzău.

Potrivit Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău, una dintre victime, inconştientă, a fost preluată cu elicopterul SMURD şi transportată la un spital din Braşov.

În urma accidentului rutier, traficul pe DN10 în localitatea Măgura a fost blocat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuare pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =