PROIECT LĂSAT … MOȘTENIRE

0
365

Proiectul anunțat, în premieră, de reprezentanții Consiliului Județean Buzău în urmă cu aproape 2 ani, prin care ar urma să fie construite 10 bazine de înot pentru copii, în mai toate colțurile județului a fost lăsat drept …moștenire, către noua conducere a instituției. După inaugurarea primului bazin deschis în stațiunea Sărata Monteoru, președintele C.J. Buzău, Petre Emanoil Neagu, și-a exprimat speranța ca restul amplasamentelor de acest fel să fie realizate și în mandatul noului șef al Consiliului Județean, respectiv Lucian Romașcanu.

Fiind proiectul său de suflet, Neagu a anunțat și care ar fi următoarele localități ce ar putea beneficia de astfel de investiții.Neagu recunoaște că obținerea de fonduri necesare unor proiecte  de acest gen este îngreunată, de cele mai multe ori, de birocrație. Cele două bazine din orașele Pogoanele și Pătârlagele ar urma să fie mult mai întinse ca suprafață.

Fiecare obiectiv va costa câteva sute de mii de euro, iar cea mai mare parte din sumă va fi acordată de Consiliul Județean Buzău, restul fiind contribuția autorităților locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =