UN UCRAINEAN PE BANCA TEHNICĂ A ,,LUPILOR”

0
279

După plecarea lui Gabriel Armanu, se pare că de antrenamentele echipei HC Buzău se va ocupa ucraineanul Serhiy Bebeshko, tehnician care va reveni în țara noastră, după cinci ani. Deși clubul buzoian mai avea câteva variante de antrenori, se pare că ceea ce l-ar fi calificat pe Bebeshko a fost experiența. El a mai antrenat în trecut o altă echipă din România – Dunărea Călărași, iar pe lista cluburilor din străinătate la care a fost pe banca tehnică se numără Motor Zaporoje, Dinamo Minsk și Meshkov Brest.

De asemenea, între 2018 și 2021, el a antrenat și naționala Ucrainei. La Buzău, Bebeshko vine după un stagiu în Polonia, la Azoty, echipă la cârma căreia a încheiat competiția pe locul 5. Obiectivul său pentru clubul buzoian este ocuparea unui loc între primele șapte echipe ale ,,Ligii Zimbrilor”.

Serhiy Bebeshko s-a evidențiat și în cariera de jucător. Ucraineanul a concurat pentru echipa Comunității Statelor Independente la Olimpiada de la Barcelona, în 1992. Cu echipa unificată a câștigat atunci medalia de aur, evoluând în toate cele șapte meciuri ale turneului și marcând 19 goluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 + = 74