REZULTATE REMARCABILE PENTRU JUDO-UL RÂMNICEAN

0
566

Weekend de excelență pentru judo-ul râmnicean. Sportiva SANDU ELISA, antrenată de Sandu Valentina, a reprezentat România la Balcaniadă, la categoria plus 70 kg, Under 15, unde a obținut medalia de bronz, cel mai important rezultat obținut în ultimii 10 ani de clubul râmnicean.

Vineri, 14 iunie, delegația de judo a Asociației Județene de Judo Buzău a obținut titlul de campioană în cadrul concursului de EUROREGIUNE – Etapa a II-a, derulat la Constanța. Din lotul participant au făcut parte și 7 sportivi râmniceni.

După etapa de EUROREGIUNE, sportivii judoka ai clubului din Rm Sărat au obținut la Cupa Pantheon alte 5 medalii: trei medalii de aur, una de argint si una de bronz.

Sportivii clubului de judo au avut și alte rezultate remarcabile în cadrul mai multor competiții.

La sfârșitul lunii mai, sportivii râmniceni au participat la turneul JUNIOR JUDOKA, competiție unde au obținut: 7 medalii de aur, 7 de argint și 3 medalii de bronz.

La secția de Judo a CSM Rm Sărat activează aproximativ 80 de sportivi,  de diferite categorii de vârstă, antrenați de George Stoian, Sandu Valentina și Porumb Răzvan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 + = 61