DOUĂ ACHIZIȚII ȘI TREI PLECĂRI, LA HC BUZĂU

0
306
Daniel Susanu

Echipa buzoiană HC a reușit să acopere postul de pivot, lăsat liber de internaționalul roman, Zavi Dumitrana. Noua achiziție este Bogdan Rață de la CSM Focșani, care a semnat deja cu HC Buzău. O altă achiziție, sub formă de împrumut, este Daniel Susanu, handbalist sub contract cu CSM Constanța. Cei doi au state vechi în Liga Zimbrilor, aflându-se de altfel și în anturajul echipei naționale.

Pe de altă parte, odată cu finalul sezonului 2023-2024, echipa buzoiană se desparte de trei sportivi. Este vorba despre Viacheslav Sadovyi, sportiv care a evoluat două sezoane la gruparea buzoiană; Bogdan Păunescu, ce a stat alături de haită, timp de două sezoane și de Zavi Dumitrana, care după cinci sezoane petrecute alături de HC Buzău, își ia rămas bun de la Lupii Buzăului.

Ultimul sezon petrecut la Buzău i-a adus lui Dumitrana debutul la echipa națională de seniori, dar și clasarea pe locul 10 în topul golgheterilor din Liga Zimbrilor, reușind să marcheze 127 de goluri, dintre care 11 în ultimul meci în care a jucat alături de HC Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =