START EURO 2024. MECIUL DE DESCHIDERE VA FI ÎNTRE GERMANIA ȘI SCOȚIA

0
301

Astăzi, fotbalul european se pregătește pentru debutul UEFA EURO 2024, un turneu care promite momente memorabile și competiție acerbă. Partida de deschidere va fi între selecţionata ţării gazdă şi Scoţia, la Munchen, de la ora 22:00, în Grupa A.

România va debuta luni, 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

Germania va fi singura gazdă a UEFA EURO 2024. De asemenea, este una dintre cele două echipe care au câștigat Campionatul European de trei ori, alături de Spania.

Turneul se va întinde pe parcursul a 31 de zile, finala urmând să aibă loc la Berlin pe 14 iulie.

Anglia, vicecampiona europeană, este cotată cu cele mai mari șanse la câștigarea trofeului. Conform caselor de pariuri, echipa lui Gareth Southgate este principalul favorit, urmată de Franța și Germania, gazda competiției. Italia, campioana în exercițiu, se află pe locul șase în topul favoriților la pariuri.

Printre echipele considerate cu cele mai puține șanse de a câștiga trofeul se numără Albania, Slovacia și Georgia, ultima participând pentru prima dată la această competiție de prestigiu.

Turneul promite a fi unul dintre cele mai sustenabile de până acum, cu o strategie de mediu, socială și guvernanță susținută de o investiție de 32 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 42 = 51