CAMPANIE DE STERILIZARE GRATUITĂ A PATRUPEDELOR, LA RM SĂRAT

0
465

Asociația „Câini fericiți”, în parteneriat cu Primăria Râmnicu Sărat, va demara o amplă campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor din municipiu. Campania va avea loc pe 20 iulie și se realizează cu sprijin financiar din partea unei asociații din Germania. La acțiunea de sterilizare vor participa medici veterinari din Pitești. În cadrul campaniei pot fi sterilizate până la 200 de exemplare. Reprezentanții Asociației „Câini fericiți” îndeamnă posesorii de animale să se înscrie pentru acțiunea de sterilizare a patrupedelor.

Organizatorii campaniei atrag atenţia că sterilizarea este recomandată pentru a evita înmulțirea necontrolată a animalelor.

Persoanele interesate pot afla mai multe informații cu privire la acțiunea de sterilizare, la numărul de telefon 0763 611 991, persoană de contact Paul Purdel, vicepreședinte al Asociației „Câini fericiți”. Asociația „Câini Fericiți” funcționează de 12 ani și administrează în municipiul Râmnicu Sărat, trei spații destinate patrupedelor fără stăpân. Asociația a mai organizat și alte campanii de sterilizare și a colaborat cu alte organizații partenere din Elveția și America.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 78 = 84