SEDIUL DETAȘAMENTULUI DE POMPIERI RÂMNICU SĂRAT VA FI CONSOLIDAT ȘI MODERNIZAT

0
481
Sursă foto: ISU Buzău

În perioada 2019-2024 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează proiectul ”Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre” în cadrul căruia, printre alte clădiri incluse în proiect, va fi consolidat și modernizat sediul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, situat în Râmnicu Sărat, str. Crângul Meiului nr 85.

Proiectul derulat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență este finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, și are drept scop creșterea rezilienței infrastructurii critice de răspuns la dezastre și situații de urgență.

În etapa preliminară demarării fiecărui subproiect, se realizează o analiză a riscurilor de mediu și a riscurilor sociale asociate cu activitățile ce urmează a fi implementate.

Planul de Management de Mediu și Social – PMMS  a fost publicat și poate fi consultat pe paginile de internet ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Neron Lupașcu” al județului Buzău, dar și în format tipărit la sediul unității.

Link-uri către PMMS:

https://www.isubuzau.ro/management/PMMS%20Rm%20Sarat.pdf

https://www.isubuzau.ro/management/ESMP%20Rm%20Sarat.pdf

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 46 = 47