HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 IUNIE 2024

0
184

Berbec

Săptămâna aceasta creativitatea va fi la cote maxime. Orice poate fi o sursă de inspirație pentru tine. Ai putea găsi soluții ingenioase pentru rezolvarea problemelor tale. Pe de altă parte, va fi activ sectorul financiar și ai putea avea parte de unele provocări. Trebuie să fii foarte atent la plăți, facturi, taxe, pentru că este posibil să apară erori și să scoți mai mulți bani din buzunar decât ar trebui. De asemenea, pot apărea cheltuieli neașteptate care să îți încurce planurile. S-ar putea să fii nevoit să amâni cumpărăturile sau chiar o vacanță
Taur

Contextul astrologic va activa casa ta a energiei fizice și s-ar putea să îți fie dificil să stai pe loc săptămâna asta. Nu vei fi prea răbdător cu ceilalți și nici dispus să porți conversații lungi. O utilizare mai bună a acestei energii ar fi activitatea fizică. Totodată, pot părea provocări pe plan profesional. S-ar putea să ți se ceară să preiei conducerea într-un proiect dificil pentru care nimeni nu vrea să își asume responsabilitatea. Gândește-te bine ce decizie iei. Poate fi șansa ta să te afirmi și să avansezi în carieră, dar pe de altă parte, poate fi un risc prea mare, iar dacă lucrurile nu ies bine, imaginea ta poate avea de suferit.
Gemeni

Ai multă energie de consumat în această săptămână. Contextul astrologic va activa casa ta a reputației și a statutului social. Te vei simți în centrul atenției și te vei descurca excelent cu negocierile. Ai însă grijă la modul în care comunici cu ceilalți. Evită să intri în competiții. Nu este un moment bun să îi provoci pe cei din jur, mai ales dacă sunt figuri de autoritate. Pe de altă parte, ai ocazia să îți descoperi un talent ascuns. Încearcă noi activități, în special cele care implică dexteritate și coordonare, pentru că te pot ajuta să-ți canalizezi energia într-un mod pozitiv.
Rac

Contextul astrologic te stimulează la nivel mental și te vei simți inspirat să îți spui părerile fără rețineri, dragă Rac. Oamenii vor fi dornici să audă ce ai de zis și s-ar putea ca mesajele tale să aibă un impact puternic asupra celor din jur. Totodată, este o perioadă care aduce în prim plan activitățile de grup. Vei dori să petreci mai mult timp cu prietenii, să socializezi și să te distrezi. Nu va fi însă ușor să te coordonezi cu ceilalți. S-ar putea să fie nevoie să îți modifici programul pentru a reuși să te întâlnești cu ei. Fii însă atent să nu îți neglizezi sarcinile de dragul distracției.
Leu

Poate fi o săptămână cu dus și întors. Cineva ar putea să-ți ofere ceva de valoare. Acesta ar putea fi ceva ce îți dorești foarte mult, dar vine cu un preț. În loc să accepți imediat, ia-ți timp de gândire și vezi dacă poți negocia pentru termeni mai favorabili. Nu-ți face griji, nu este ultima dată când ți se va oferi această oportunitate. Totodată, va fi activă casa ta a carierei și a reputației. Vei atrage atenția asupra ta, dar asta nu va fi pe placul tuturor. Ai grijă pentru că pot apărea conflicte la locul de muncă. Încearcă să stai departe de luptele pentru putere în care vor să te atragă ceilalți.
Fecioară

Sectorul relațiilor și al parteneriatelor nu va fi foarte bine aspectat în această perioadă. Ar putea apărea unele tensiuni în relația de cuplu și s-ar putea să simți că este important să îți menții poziția. Acest lucru ar putea construi un zid între voi doi. Încearcă să vezi lucrurile din perspectiva partenerului tău de viață, chiar dacă el nu face același lucru pentru tine. Astrele îți atrag atenția și asupra deplasărilor. Poți întâmpina dificultăți legate de trafic și ar fi bine să pleci mai devreme la drum ca să te asiguri că ajungi la timp.
Balanță

Este o săptămână în care ar trebui să pui sănătatea pe primul loc. Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă sau suferi de o boală cronică, s-ar putea să descoperi informații prețioase, care să te ajute să îți îmbunătățești starea. În cazul în care doar vrei să ai un stil de viață mai sănătos, acum este momentul să acționezi și să îți schimbi obiceiurile. Rezultatele vor apărea rapid și acest lucru te va motiva și mai mult să continui în acest ritm. Pe de altă parte, ar trebui să eviți ofertele care par prea bune pentru a fi adevărate. Dacă totuși semnezi un contract, asigură-te că ai înțeles toți termenii.
Scorpion

Săptămâna aceasta va fi activă casa romantismului și a plăcerii. Acest lucru poate aduce o energie care combină distracția cu responsabilitatea. Poate fi un moment bun să discuți cu partenerul de viață despre planurile voastre pe termen lung. Puteți fixa niște obiective și puteți lua o decizie importantă, cum ar fi să vă căsătoriți sau să vă măriți familia. Este foarte important să te asiguri că sunteți pe aceeași lungime de undă și că mesajele tale sunt înțelese corect. Dacă ești singur, s-ar putea să ai ocazia să începi o nouă relație de iubire. Cu toate acestea, fii atent la diferențele care există între voi, pentru că s-ar putea să nu fii dispus să faci compromisuri prea mari.
Săgetător

Săptămâna aceasta, s-ar putea să te simți inspirat să faci o schimbare majoră. Aceasta poate fi legată de viața personală, mai excat de sectorul casei și al familiei. Dacă simți că responsabilitățile de acasă nu sunt împărțite în mod egal cu ceilalți membri ai familiei, aceasta este o oportunitate pentru tine să remediezi situația și să vorbești deschis despre nemulțumirile tale. De asemenea, s-ar putea să te simți pregătit să începi o renovare a locuinței sau să te muți în altă parte. Pe de altă parte, volumul de muncă ar putea să crească și pot să apară frustrări legate de modul în care ceilalți își fac treaba. Încearcă să înțelegi că nu toată lumea este la fel de rapidă ca tine.
Capricorn

Săptămâna aceasta vine cu oportunități importante pentru tine, atât în plan profesional, cât și personal. S-ar putea să finalizezi un proiect pe care l-ai tot amânat pentru că simțeai că lucrurile nu sunt așa cum îți dorești. Poți avea un succes răsunător, care să îți deschidă noi uși în carieră. Profită la maxim de această oportunitate. În ceea ce privește viața amoroasă, poți avea parte atât de romantism, cât și de multă distracție. Provocarea va fi să te întâlnești cu persoana iubită pentru că programul vostru s-ar putea să fie foarte diferit. Dacă ești singur, fii foarte atent la oamenii cu care interacționezi. Îți poți întâlni sufletul pereche, așa că ai grijă să nu îl lași să treacă neobservat.
Vărsător

Te numeri printre zodiile norocoase în ceea ce privește sectorul financiar. Pot apărea oportunități să îți suplimentezi veniturile, dar și să faci schimbări pentru o mai bună gestionare a bugetului. Banii pot veni dintr-o mărire de salariu, o nouă colaborare sau din surse neașteptate. Ai putea să intri în posesia unei moșteniri. Pe de altă parte, s-ar putea să simți nevoia să pleci câteva zile departe de aglomerație și stres. Poate fi un moment bun să îți rezervi locul pentru o destinație de vacanță în care ți-ai dorit mereu să ajungi. Dacă îți iei și prietenii cu tine, distracția va fi garantată. În cazul în care ai mai puțin timp la dispoziție, ia în considerare o escapadă într-o zonă cu multă natură.
Pești

Poți avea parte de o perioadă plină de provocări, mai ales din cauza lui Saturn, care se află în tranzit prin zodia ta și îți cere să construiești încrederea în sine, dar și în relațiile cu ceilalți. Cineva s-ar putea să îți pună la îndoială abilitățile și autoritatea. Chiar dacă este neplăcut, s-ar putea să fie o ocazie bună să arăți ce poți și să câștigi respectul tuturor. Totodată, va fi activă casa ta a activităților. Ai multă energie și acesta este un semn că trebuie să te pui în mișcare. Provocarea va fi să îți consumi această energie într-un mod constructiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

58 + = 64