AU CÂȘTIGAT …FĂRĂ EMOȚII

0
452

Trei primari din județul Buzău, toți de la Partidul Social Democrat, vor conduce administrațiile locale pentru următorii 4 ani. Aceștia au câștigat fără emoții, un nou mandat, în contextul în care au fost singurii candidați înscriși pentru funcția de primar. Este vorba despre Liviu Bărăgan, care a mai fost ales primar al comunei Vâlcelele și la alegerile locale din 2020 și care are o experiență în administrația publică de …4 ani. La capitolul educație și formare profesională putem adăuga doar o școală profesională urmată la București și o diplomă de bacalaureat obținută după finalizarea Liceului „Victor Frunză”, din Râmnicu Sărat.

Un alt social-democrat, debarcat însă pe ultima sută de metri de la Partidul Național Liberal, este Iulian Preda, care a obținut un nou mandat de primar al comunei Pardoși. Ales în 2020, la conducerea urbei, din partea PNL, Preda declara în 2022 că ,,Pentru oamenii locului, care merită un trai mai bun, dar și pentru a atrage tineri, care să investească în turismul local, voi continua să lupt!”. Și…a luptat. A ales tabăra social-democrată, pentru a fi sigur că-și va mai continua activitatea de primar, pentru încă 4 ani.

Ultimul social-democrat, câștigător fără rezerve al Primăriei Odăile, este Tache-Cristache Grama. Primar cu ștate vechi în PSD a fost ales pentru prima data în 2008.  Grama n-a avut emoții însă la alegerile locale din acest an pentru că a fost singurul candidat înscris în luptă cu scopul de a conduce această comunitate.

Emoții nu au fost nici la constituirea Consiliului Local…cel puțin  în două dintre comune. Mai exact, nici în Pardoși și nici în Vâlcelele nu a fost concurență în formarea consiliului. De ce? Simplu: în cele două localități, pe buletinele de vot a fost o singură listă de candidați, de la un singur partid – PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =