MINORA DISPĂRUTĂ PE 1 IUNIE A FOST GĂSITĂ!

0
439

Minora în vârstă de 12 ani căutată de autorităţi după ce a plecat de la domiciliul bunicii sale în ziua de 1 iunie a fost găsită luni de poliţişti la o rudă din judeţul Vrancea.
Pe timpul căutărilor a fost emis un mesaj RO-ALERT pentru copil dispărut, fiind oferite informaţii cu privire la semnalmentele fetei.
După două zile de la dispariţie, minora a fost găsită de autorităţi.

Potrivit unor surse din Poliţie, se afla la domiciliul unei rude din judeţul Vrancea şi plecase de la bunica din Râmnicu Sărat fără să anunţe, precizându-i însă rudei sale că de fapt bunica ar fi ştiut despre deplasare.

„Minora a fost depistată; din primele discuţii purtate cu aceasta nu a reieşit că ar fi fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării, însă poliţiştii continuă verificările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care minora a părăsit domiciliul”, a transmis IPJ.

Sesizarea privind dispariţia fetei în vârstă de 12 ani a fost înregistrată sâmbătă, 1 iunie.

„Poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi de familia minorei Dinu Teodora Mihaela, de 12 ani, din Cornetu, judeţul Vrancea, cu privire la faptul că aceasta a plecat de la domiciliul bunicii sale, din municipiul Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, în ziua de 1 iunie, în jurul orei 13,00, fără a mai reveni”, a transmis anterior IPJ Buzău.

Poliţiştii urmează să stabilească traseul şi mijloacele de transport folosite de minoră pentru a se deplasa între judeţele Buzău şi Vrancea şi circumstanţele plecării sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =