NUME MARI LA FESTIVALUL DE TEATRU DE LA SIBIU

0
215

John Malkovich, Isabelle Adjani sau Tim Robbins, sunt cateva dintre numele grele  ale cinematografiei mondiale, care vor ajunge anul acesta la Sibiu, la faimosul Festival de teatru.

La ediția din acest an, ce are loc între 21 și 30 iunie,  vor fi organizate peste 800 de evenimente artistice, iar biletele sunt puse deja în vânzare. Prin tradiție, spectacolele stradale vor fi gratuite.

Recunoscut drept cel mai mare eveniment dedicat artei spectacolului din România și unul dintre cele mai importante din lume, festivalul de la Sibiu aduce în fața publicului artiști însemnați din cinematografia și teatrul mondial. Tema acestei ediții este Prietenia.

Seria de mari spectacole va fi deschisă de faimosul balerin si actor Mikhail Baryshnikov.

Celebrul actor american John Malkovich va juca în piesa „În singurătatea câmpurilor de bumbac”, alături de o actriță din Lituania, Ingeborga Dapkunaite.

Iar actrița franceză Isabelle Adjani ne va încânta cu un spectacol recital, în premieră mondială, intitulat „Freamătul sufletului”.

Cel puțin 200 de reprezentații se vor desfășura pe străzile și în piețele orașului. Încă din primul weeked, o trupă de artiști francezi va anima publicul cu grandiosul spectacol Pe urmele lui Moby Dick.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =