CAMPANIE ELECTORALĂ CU BÂTE ȘI ÎMBRÂNCELI. VIDEO

0
303

Incident electoral, în urmă cu câteva zile, în localitatea buzoiană Calvini. O caravană a simpatizanților PNL din comună a fost atacată de un grup de tineri, care ar fi susținători ai adversarilor politici de la PSD. Incidentul a fost filmat de camera de bord a uneia dintre mașini și postat pe o rețea de socilizare. Autorii postării susțin că agresorii ar fi susținători ai primarului PSD din Calvini.

Dacă la început cele două tabere și-au aruncat doar replici tăioase, ulterior, incidentul a luat amploare după ce un autoturism l-a atins pe unul dintre localnicii implicați în dispută. Din imagini se observă cum unii dintre tinerii, care se presupune că ar fi din ”tabăra PSD”, se reped amenințători către mașina din care se filmează, iar alții sar să-i oprească și ajung să se îmbrâncească între ei.

Poliția a intervenit înainte ca situația să degenereze, iar patru persoane au fost sancționate cu amenzi de 500 de lei fiecare, pentru tulburarea liniștii publice.

Amuzant este că, polițiștii au stabilit după aceea că pietonul a fost acroșat cu mașina chiar de fiul său, adică erau din aceeași tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

33 + = 38