PREMIERUL MARCEL CIOLACU CREDE ÎN VIITORUL SPITALULUI DIN RM SĂRAT

0
349

Prim-ministrul Marcel Ciolacu crede în viitorul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat. A declarat-o, marți, în cadrul unei vizite pe care a făcut-o în municipiu.Premierul consideră că unitatea medicală râmniceană a evoluat.

Prim-ministrul cunoaște problemele cu care se confruntă, atât Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și Spitalul Județean Buzău, dar și alte unități medicale, în ceea ce privește lipsa medicilor. Ciolacu spune că se impune o reașezare a sistemului medical.

Marcel Ciolacu apreciază eforturile făcute de adminsitrația locală din Râmnicu Sărat în susținerea și menținerea medicilor la spital.

Premierul exclude posibilitatea ca Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat să se închidă, pentru că este o unitate medicală importantă, esențială pentru sănătatea oamenilor.

În cadrul vizitei la Rm Sărat, premierul Marcel Ciolacu a fost însoțit de senatorul Lucian Romașcanu, candidatul PSD la alegerile pentru președinția Consiliul Județean Buzău, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, candidat al alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare, Claudiu Damian, directorul Spitalului Județean Buzău și candidat PSD pentru Consiliul Județean, deputatul PSD Romeo Lungu, Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, Constantin Toma, primarul municipiului Buzău și Sorin Cîrjan, primarul municipiului Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 80 = 83