VICTORIE LA FINAL DE SEZON, PENTRU HANDBAL CLUB BUZĂU

0
292

Final de sezon încheiat cu o victorie de palmares pentru Handbal Club Buzău. În fața propriilor suporteri, buzoienii au reușit să câștige, clar, chiar în fața vicecampioanei CSM Constanța.

Norocul celor de la Handbal Club a fost însă decizia antrenorului din Constanța de a trimite în teren mai mulți tineri, jucători cu mai puțină experiență. Chiar și așa, prima parte a meciului s-a disputat sub semnul echilibrului, iar la cabine s-a intrat cu un avantaj minim pentru buzoieni: 20-19.

În repriza a doua, situația s-a răsturnat imediat, deoarece buzoienii au evoluat cu doi oameni în minus. Treptat, Handbal Club a revenit puternic și chiar s-a distanțat vizibil pe tabela de marcaj. S-a încheiat 45-38 pentru buzoieni, diferență clară, dar justificată de faptul că vicecampioana a evoluat cu echipa a doua.

În urma acestei victorii, Handbal Club Buzău a încheiat sezonul 2023 – 2024 pe treapta a 8-a a clasamentului. Formația buzoiană a strâns 35 de puncte, având la bilanț 10 victorii, 5 egaluri și 11 înfrângeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 + = 63