ENERGIILE ALTERNATIVE – SOLUȚIE PENTRU UN VIITOR DURABIL

0
317

EUROPE DIRECT  Buzău, structură gazdă Camera de Comerț Industrie și  Agricultură Buzău vă invită să participați miercuri 29.05.2024 începând cu orele 09:00, la evenimentul:  Energiile alternative – soluție pentru un viitor durabil.

Evenimentul constă în 2 vizite la parcurile  de panouri fotovoltaice de la Ciorani și Budureasca, Prahova, este organizat în parteneriat cu  GRUPUL DE COMPANII EXIMPROD   și face parte din Planul de acțiuni al CED Buzău 2021-2025  – Prioritatea nr. 1 a Comisiei Europene – Pactul Verde European.

Agenda evenimentului va fi următoarea:

  • Deplasarea de la sediul Europe Direct Buzău la parcurile fotovoltaice;
  • Prezentarea Pactului Verde European;
  • Prezentarea politicilor europene în domeniul energiei și schimbărilor

climatice precum și tipurile de energii alternative dezvoltate în județul Buzău;

  • Despre centrale eoliene și panouri fotovoltaice;
  • Despre viitorul Uniunii Europene;
  • Dezbateri pe baza materialelor prezentate.

Înformațiile despre parcurile fotovoltaice vor fi oferite de domnul Laurențiu Gruia – inginer  la Grupul de Companii EXIMPROD.

Va fi evidențiată importanța unui mediu sănătos fără poluare și strategia Comisiei Europene pe probleme de mediu pentru următoarea perioadă.

Prezentările vor fi urmate de o dezbatere a subiectelor prezentate prin încurajarea unui dialog activ cu participanții la eveniment.

Scopul  evenimentului este prezentarea politicilor europene în domeniul energiei și schimbărilor climatice precum și tipurile de energii alternative dezvoltate în județul Buzău.

Persoane de contact din partea Centrului Europe Direct Buzău sunt: Felicia  Vîjdea, și Marius Parfene-Banu, telefon 0238-414719, e-mail: europedirectbuzau@cciabuzau.ro .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =