METALUL BUZĂU A MAI FĂCUT UN PAS SPRE LIGA A 2-A

0
321

Metalul Buzău a mai făcut un pas către liga a 2-a. Echipa buzoiană s-a calificat pentru runda decisivă a barajului de promovare, după ce a învins pe FC Bacău, pe teren propriu, după loviturile de departajare.

Metalul a început în forță partida de pe stadionul din Crâng, hotărâtă să obțină calificarea, după rezultatul nefast din tur, atunci când pierduseră, la Bacău, cu 1 la 0.

Buzoienii au înscris destul de repede, în minutul 23, prin Valentin Robu, însă bucuria nu a durat prea mult. După numai 7 minute, băcăuanii au reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Metalul a reacționat însă rapid și a reușit să intre la cabine în avantaj, prin reușita aceluiași Valentin Robu.

Partea a doua a meciului nu a mai adus, niciun gol, ambele echipe fiind foarte prudente. S-a intrat astfel în prelungiri, la scorul general de 2 la 2, dar nici cele 30 de minute suplimentare nu au adus vreo modificare pe tabelă.

La loviturile de departajare, buzoienii au fost mai concentrați și au reușit să se impună, în cele din urmă, cu 6 la 5.

În urma acestei victorii, buzoienii vor juca în ultima rundă de baraj împotriva celor de la CSM Focșani. Vrâncenii au remizat în deplasare, cu Bucovina Rădăuți, după ce câștigaseră, în tur, cu 2 la 0. Meciurile cu echipa din Focșani sunt programate pe 1 iunie, în deplasare, și pe 5 iunie, la Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =