TEHNICĂ MILITARĂ LA „BLACK SEA DEFENCE AND AEROSPACE” 2024

0
209

Desfășurare de forțe în capitala României. Tehnică militară adusă în premieră în Europa, în țara noastră, la câteva sute de kilometri de granița cu Ucraina.

Este vorba  despre expoziția „Black Sea Defence and Aerospace”, locul unde sunt prezentate experților din toată lumea tehnica militară de ultimă generație, armament, dar și principala atracție – avionul multirol de generația a cincea F-35, pe care Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii l-au adus pentru prima dată la o expoziție din Europa.

„Black Sea Defence and Aerospace” este un eveniment important pe scena mondială de apărare militară, iar cu această ocazie au venit special în România reprezentanți din 55 de state de pe toate continentele, plus sute de invitați din domeniul privat.

Cetățenii interesați de acest domeniu pot vizita Romaero Băneasa pentru a vedea de aproape sau, de ce nu, pentru a cunoaște mai multe informații despre celebrul tanc american Abrams, sistemul israelian Iron Dome, avionul F-35, dar și despre obuziere și rachete în mărime naturală.

Tot la „Black Sea Defence and Aerospace” vă puteți familiariza și cu armament românesc produs de cei de la Romarm, Aerostar, Pro Optica sau BlueSpace Technologies.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =