MARATONUL NISIPULUI, EVENIMENT UNIC ÎN SUD-ESTUL EUROPEI. UNDE ȘI CÂND VA AVEA LOC

0
224

A noua ediţie a Maratonului Nisipului va avea loc pe 25 şi 26 mai la Constanţa, singurul maraton din Europa de Sud-Est care se desfăşoară integral pe nisip.

Potrivit organizatorilor, în weekendul 25 – 26 mai, plaja ZOOM Beach din Constanţa va deveni punctul central al pasionaţilor de alergare din întreaga lume, găzduind a noua ediţie a Maratonului Nisipului CELCO Marea Neagră.

Maratonul Nisipului este dedicat tuturor celor care iubesc alergarea, indiferent de nivelul de pregătire fizică sau vârstă.

Cursa populară de 5 km este ideală pentru cei care doresc să-şi testeze limitele într-o atmosferă prietenoasă. Proba regină de maraton, pe distanţa de 42 km, reprezintă o adevărată provocare pentru cei mai rezistenţi şi experimentaţi alergători.

Cursa Family Run de 1 km este perfectă pentru familii, încurajând alergarea împreună şi promovând un stil de viaţă sănătos. Pentru copii şi adolescenţi, cursele pe distanţe scurte din cadrul Campionii Şcolii oferă tinerilor o ocazie minunată de a-şi demonstra abilităţile şi de a învăţa importanţa unui stil de viaţă activ.

Programul evenimentului este structurat pe două zile. Sâmbătă, 25 mai, au loc Cursa Campionii Şcolii şi Cursa Family Run.

Duminică, 26 mai, vor avea loc cursele competitive, aducând în prim-plan provocările majore ale evenimentului. Cursele de 5 km, 10 km, 21 km (semimaraton) şi 42 km (maraton) sunt destinate alergătorilor mai experimentaţi.

Până în prezent, peste 1.400 de participanţi şi-au confirmat prezenţa la această competiţie unică în Europa de Sud-Est.

Înscrierile continuă până pe 19 mai, ora 23,59, şi se pot realiza pe site-ul oficial al evenimentului: https://www.maratonulnisipului.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 40 = 41