ARBITREAZĂ FINALA CHAMPIONS LEAGUE, LA HANDBAL

0
536

Una dintre cele mai experimentate arbitre din handbalul mondial, buzoianca Simona Stancu, cetățean de onoare al județului Buzău, și gălățeanca Cristina Lovin au primit o nouă delegare în cadrul unei competiții majore. Este vorba despre turneul final feminin Champions League, din Budapesta, Ungaria. Mai mult, Simona și Cristina vor arbitra chiar finala turneului, pe 2 iunie.

Aceasta este a doua prezență a celor două românce în finala Champions League, după ce, în 2021, arbitrau tot în Ungaria, la Budapesta. Ca și acum 3 ani, desemnarea brigăzii din România vine ca o recunoaștere a prestațiilor excelente de pe tot parcursul sezonului în curs.

Buzoianca Simona Stancu și gălățeanca Cristina Lovin Cristina Lovin,arbitresunt un duo cu experiență internațională. Ele au oficiat și la turneul final feminin Champions League de la Graz, anul trecut, atunci când au arbitrat, însă, una dintre semifinale.

Pentru Stancu și Lovin, această delegare vine, probabil, și ca o recompensă morală, deoarece nu au fost selecționate la Jocurile Olimpice de la Paris, acolo unde echipei României nu este calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 59