PORȚI DESCHISE, PENTRU MESERII DE VIITOR. FOTO

0
350

Eveniment important, timp de două zile, la Liceul Tehnologic ,,Grigore C. Moisil”, din Buzău. Este vorba despre „Ziua Porților Deschise”, eveniment dedicat elevilor de clasa a VIII-a, din tot județul, care doresc să urmeze acest liceu pentru a învăța o meserie de viitor.

De „Ziua Porților Deschise”, viitorii liceeni pot afla, chiar de la elevii Liceului Tehnologic „Grigore Moisil” cum se desfășoară pregătirea practică pentru fiecare specializare în parte. De asemenea, elevii Liceului „Grigore C. Moisil”, unitate de învățământ acreditată Erasmus+, au șansa efectuării unor stagii de pregătire profesională în țări din vestul Europei.

Elevii de clasa a XII-a de la Liceul „Grigore Moisil” îi încurajează pe viitorii liceeni să aleagă această unitate de învățământ, pentru că ar putea fi o rampă de lansare către o facultate de profil tehnic.

Conducerea Liceului Tehnologic „Grigore C. Moisil” Buzău îi asigură pe elevii care vor dori să studieze la această unitate de învățământ, dar și pe părinții acestora, că nu vor regreta alegerea făcută.

Elevii Liceului Tehnologic „Grigore C. Moisil” vor avea posibilitatea să se angajeze imediat după finalizarea studiilor. De altfel, liceul, aflat în vecinătatea fostei întreprinderi Contactoare, este primul din județ unde funcționează sistemul de învățământ profesional dual. Mai exact, în baza unor parteneriate încheiate între unitatea de învățământ și societăți comerciale importante din județ, elevii se vor putea angaja la firmele unde aceștia au efectuat stagii de practică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =