O ÎNFRÂNGERE APLAUDATĂ

0
334

Meci spectaculos, marți, în Sala Sporturilor, între SCM Gloria Buzău și campioana CSM București. Deși a fost învinsă în final, la o diferență de 4 goluri, 28-32, echipa buzoiană a lăsat o bună impresie, jucând, în multe momente, de la egal la egal cu trupa lui Adrian Vasile.

Gloria nu a intrat tocmai bine în meci și a ratat două lovituri de la șapte metri, dar și un atac în primele 6 minute. Părea că va fi și mai rău, după ce, bucureștencele s-au distanțat la 7 goluri, 3-10, scor greu de surmontat. Din fericire, handbalistele buzoiene au înscris două goluri care le-au dat aripi. Nu au mai ratat în atac, iar în apărare au fost mult mai atente. Și portărița Gloriei, Măzăreanu, a făcut minuni, iar diferența s-a tot redus. Cu un minut înainte de pauză echipa buzoiană chiar a egalat, însă ultimul cuvânt l-au avut jucătoarele de la CSM, care au intrat la vestiare cu un avantaj de un gol: 15-16.

Încurajată de evoluția din prima repriză, Gloria a început partea a doua a meciului în trombă, iar în minutul 39 conducea cu 21-19. Din păcate, echipa buzoiană n-a reușit să speculeze momentul excelent, iar CSM a înscris de cinci ori la rând, fără să primească vreun gol. Până la final, echipa buzoiană s-a mai apropiat, doar în două rânduri, la o diferență două goluri. S-a terminat 28-32, o înfrângere aplaudată, totuși, de spectatorii buzoieni, care au remarcat ambiția cu care Gloria a înfruntat campioana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

62 + = 66