TRAFIC INTENS DE 1 MAI, PE DRUMURILE DIN ȚARĂ, DAR ȘI ÎN VĂMI

0
329

Drumurile spre staţiunile turistice de la munte, dar şi de pe litoral s-au aglomerat astăzi, încă de dimineață.

S-a format  coloană de trei-patru kilometri pe DN 1 Valea Prahovei, iar pe Autostrada Soarelui traficul este intens spre Constanţa.

Aglomeraţie mare este  și în vămile din Vestul ţării. Dacă românii din diaspora au venit acasă pentru a petrece sărbătorile în familie, cu mese îmbelşugate, cei din ţară au plecat în vacanţă peste hotare.

Conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, cel mai aglomerat punct de trecere este cel de la Giurgiu-Ruse, numeroşi şoferi ieşind din România către Bulgaria şi Grecia.

Poliţiştii de frontieră au deschis cinci artere rutiere pe sensul de ieşire, în timp ce la intrarea în ţară sunt deschise patru artere de circulaţie.

Tot la graniţa cu Bulgaria, aglomeraţie este şi la punctul de trecere al frontierei de la Negru Vodă.

Pe graniţa de vest, la ieşirea din România către Ungaria, cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este Nădlac, unde se aşteaptă aproape o oră şi sunt deschise două artere la ieşirea din ţară.

La Nădlac II timpul de aşteptare este de peste jumătate de oră, aglomerate fiind şi punctele de trecere de la Cenad, Turnu, Borş II, Urziceni şi Petea.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi în trafic pentru fluidizarea circulaţiei, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule şi să nu efectueze întoarceri pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Autorităţile vamale se aşteaptă să se formeze cozi şi în zilele următoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =