CRAIOVA, LOCUL AL II-LEA INTR-UN TOP AL CELOR MAI FRUMOASE TÂRGURI DE CRĂCIUN, DIN EUROPA

0
426

Craiova a obţinut locul al doilea în competiţia celor mai frumoase târguri de Crăciun organizată anual de European Best Destinations, site turistic, partener oficial al Comisiei Europene. După o săptămână de vot online, platforma europeană de promovare turistică a anunţat, rezultatele clasamentului pentru Best Christmas Market 2024.

Cu un record absolut, cu aproape 600.000 de voturi strânse din 168 de ţări din lume, competiţia a adunat la start 20 de oraşe europene, dintre care unele cu o lungă tradiţie în organizarea târgurilor de Crăciun, cum ar fi Praga, Viena, Bruges, Bruxelles, Budapesta, Londra, Madeira sau Metz. Potrivit rezultatelor postate pe respectivul site, pe locul I s-a clasat târgul de Crăciun din Budapesta şi pe locul al treilea, târgul din Metz, Franţa.

Pentru a doua oară pe podiumul european şi aflat la a treia participare în această prestigioasă competiţie, Craiova a primit 60.404 de voturi, dintre care 48,32% au venit din afara României, în principal din Marea Britanie (26%), SUA (18%), Germania (12%), Franţa (9%) şi Ţările de Jos (8,4%)”.

Hotelierii, agenţiile de turism şi toate companiile sau instituţiile care lucrează în domeniul turismului din Craiova au dreptul să utilizeze oficial,  logoul „European Best Christmas Market – Craiova 2024” pe toate comunicările, site-urile, fotografiile sau imaginile difuzate/distribuite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 + = 50