KLAUS IOHANNIS SE OPUNE PROIECTULUI PNL CARE I-AR FI PERMIS SĂ CANDIDEZE LA SENAT

0
98

Președintele Klaus Iohannis a declarat că ”nu este posibil să se facă o lege pentru o persoană”, după ce a fost întrebat despre proiectul legislativ promovat de PNL care i-ar fi permis să candideze pentru un post la Senat.

“Despre această lege, pot să vă spun și acum, fiindcă pentru mine este foarte clar: nu am dorit o lege pentru mine, nu doresc o lege pentru mine și pot să vă spun cu certitudine că voi avea grijă ca această lege să nu existe.”, a precizat președintele României.

Partidul Social Democrat (PSD) a votat, luni, în unanimitate împotriva susținerii proiectului de lege propus de PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare.

Întrebat dacă este posibil ca PNL și PSD să formeze o coaliție și după alegerile parlamentare 2024, Iohannis a afirmat că „este cam devreme să vorbim ce va fi după alegeri”.

Acesta a menționat că partidele trebuie să aibă abordările lor politice în campanie și  că e de așteptat ca în această perioadă candidații de vârf să nu  renunțe la abordări politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =