PREMIAȚI PENTRU PROIECTE DE SUCCES

0
249

Orașul Râmnicu Sărat a fost premiat pentru activitatea derulată în cadrul Centrului Europe Direct, precum și pentru proiectele derulate din fonduri europene de către municipalitate. Distincția a fost acordată la Forumul Asociației Administratorilor Publici din România, care a reunit, recent, administratori publici din cele mai importate comunități din România.

Activitatea derulată de Centrul Europe Direct Râmnicu Sărat a fost prezentată, de Florin Ceparu, coordonatorul Centrului, și în Stockholm, Suedia, la cea de-a cincea conferință a rețelei Europe Goes Local. În Suedia, voluntarii din Europa au realizat stagii de internship și au identificat mijloace și instrumente de eficientizare a cooperării dintre societatea civilă și administrațiile locale.

La eveniment au luat parte sute de reprezentanți ai municipalităților din Europa, reprezentanți ai agențiilor naționale coordonatoare ale programelor Erasmus Plus, Corpul European de Solidaritate, ori Discover EU, alături de reprezentanți ai diferitelor rețele de tineret europene.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =