1 IUNIE-ZIUA VESELIEI

0
273

A fost ziua veseliei, astăzi, la Buzău, de Ziua Copilului.  Încă de dimineață, sute de micuți, însoțiți de părinți sau de bunici, au luat cu asalt Grădina Publică a Centrului Muzeal „I.C. Brătianu”, nerăbdători să se bucure de surprizele pregătite special pentru ei de către Consiliul Județean Buzău și Teatrul „George Ciprian”.

Seria  evenimentelor organizate pentru copii de Consiliul Județean va continua și în următoarele zile. Mâine, micuții îi vor întâlni în Grădina Publică a Centrului Muzeal „I.C. Brătianu” pe cei de la Gaşca Zurli. De asemenea, copiii vor avea parte de multe alte suprize în cadrul celor două fetivaluri Buzău Fest și Zilele Chișinăului, organizate pe stadionul din Sărata Monteoru.

Cei mici sunt așteptați și la atelierele meșteșugărești organizate în Sărata Monteoru, pentru a învăța din tainele meseriilor de altă dată. Apoi, copiii de toate vârstele sunt invitați să participe la un cros al tinerilor organizat în stațiunea buzoiană.

Copiii, prezenți la evenimentul de astăzi, din Grădina Publică a Centrului Muzeal „I.C. Brătianu”, au primit din partea organizatorilor dulciuri și baloane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =