CONTINUĂ DISTRIBUIREA AJUTOARELOR DE LA UNIUNEA EUROPEANĂ

0
608
Sursă foto: Facebook.Directia de Asistenta Sociala Rm Sarat

La Râmnicu Sărat, continuă distribuirea pachetelor cu alimente acordate gratuit de Uniunea Europeană. Pachetele cu alimente pot fi ridicate în incinta Liceului Tehnologic Victor Frunză, până pe 9 iunie. Beneficiarii pachetelor sunt râmnicenii care primesc ajutor social, alocație pentru susținerea familiei, dar și persoanele cu handicap grav cu asistent personal.

Numărul pachetelor ajunse la Rm. Sărat a permis ca și  persoanele cu handicap grav cu asistent personal să beneficieze de alimente, încă din această etapă.

Din data de 9 iunie, vor beneficia de pachete gratuite și persoanele cu handicap mediu și ușor, în limita stocului disponibil.

Pentru asigurarea ordinii publice, distribuirea pachetelor s-a realizat cu sprijinul Poliției Locale Râmnicu Sărat.

Fiecare beneficiar primește câte o cutie cu produse alimentare constând în făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, dar și conserve de carne de vită, conservă de carne de porc, pateu de ficat de porc, compot de fructe și gem de fructe. Ridicarea ajutoarelor alimentare se face personal, în baza actului de identitate valabil, verificării identității persoanei pe listă și a semnării de primire a pachetului de alimente de către destinatarii finali. În cazul persoanelor cu handicap grav cu asistent personal, primirea pachetelor se face în baza actelor beneficiarului, dar și a unei copii a actului de identitate a celui care ridică pachetele. Alimentele se distribuie de luni pană vineri, între orele 14:00 – 17:00.  În zilele de 1, 2 și 5 iunie, nu se vor distribui pachete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 61