ȘCOLI DIN RÂMNICU SĂRAT, MODERNIZATE CU BANI EUROPENI

0
251
Foto cu caracter ilustrativ

Școlile din municipiul Râmnicu Sărat vor fi dotate cu mobilier și materiale didactice moderne, dar vor beneficia și de echipamente digitale pentru sălile de clasă. Proiectul privind dotarea cu mobilier, materiale didactice și tehnologie, depus prin Planul Național de Redresare și Reziliență, a fost aprobat. Valoarea acestuia este de aproximativ două milioane de euro.

Autoritățile râmnicene  așteaptă deschiderea și altor proiecte cu bani europeni, în vederea implementării unor noi investiții pentru unitățile de învățământ din municipiul. Reprezentanții Primăriei intenționează reabilitarea viitoarelor ,,școli verzi,, din oraș.

,,Școlile verzi,, vor avea, printre altele, elemente de infrastructură caracterizate prin eficiență energetică superioară prin izolare termică. Aceste unități de învățământ vor avea și sisteme de generare de energie din surse regenerabile, cel mai probabil sisteme fotovolatice pentru energie electrică, dar și facilități pentru colectarea și predarea selectivă a deșeurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

78 + = 79