START FESTIVALULUI „BUZĂU IUBEȘTE TEATRUL”

0
301

Astăzi începe festivalul „Buzău Iubește Teatrul”, ajuns la ediția de majorat. Evenimentul are loc în perioada 20 – 27 mai 2023 și este organizat de Teatrul „George Ciprian”, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău.

Prin evenimentele culturale pe care le-a derulat, de-a lungul timpului, Teatrul George Ciprian a ajuns să fie cunoscut chiar și la nivel internațional, devenind un real ambasador al culturii buzoiene.

Festivalul de teatru de la Buzău reprezintă, pe de o parte, o modalitate de a promova orașul în care se desfășoară, iar, pe de altă parte, un prilej de a prezenta publicului o varietate de spectacole cu teme actuale.

Prima zi a festivalului de teatru de la Buzău va debuta cu spectacole de stradă, urmate spre seară de spectacolul ,,NU SUNT EU, Maia Morgenstern – o biografie”, prezentat de Teatrul Dramaturgilor. Din programul festivalului „Buzău Iubește Teatrul” fac parte și spectacole pentru copii, spectacolele realizate de studenți la actorie, un workshop de fotografie dedicat elevilor, precum și lansări de carte, la care vor lua parte cunoscuți actori și critici de teatru. Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului „George Ciprian”.

Prețul unui bilet este cuprins între 25 și 70 lei, atât în funcție de spectacol, cât și de categoria selectată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 + = 46