„BUZĂU IUBEȘTE TEATRUL”, EDIȚIE DE MAJORAT

0
220

Festivalul „Buzău Iubește Teatrul” a ajuns la ediția de majorat. Evenimentul va avea loc în perioada 20 – 27 mai 2023 și este organizat de Teatrul „George Ciprian”, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău.

Festivalul „Buzău Iubește Teatrul” are o temă unică la nivel național: iubirea, în toate formele sale.

Președinte Consiliului Județean Buzău consideră că, prin evenimentele culturale pe care le-a derulat, de-a lungul timpului, Teatrul George Ciprian a ajuns să fie cunoscut chiar și la nivel internațional, devenind un real ambasador al culturii buzoiene.

Festivalul de teatru de la Buzău reprezintă, pe de o parte, o modalitate de a promova orașul în care se desfășoară, iar, pe de altă parte, un prilej de a prezenta publicului o varietate de spectacole cu teme actuale.

Prima seară a festivalului de teatru de la Buzău va debuta cu spectacole de stradă, urmat de spectacolul ,,NU SUNT EU, Maia Morgenstern – o biografie”, prezentat de Teatrul Dramaturgilor. În această piesă, actrița Maia Morgenstern împărtășește cu tandrețe, nostalgie și umor povești din copilărie și carieră.

Din programul festivalului „Buzău Iubește Teatrul” fac parte și spectacole pentru copii, spectacolele realizate de studenți la actorie, un workshop de fotografie dedicat elevilor, precum și lansări de carte, la care vor lua parte cunoscuți actori și critici de teatru. Evenimentul se încheie pe 27 mai, cu spectacolul de comedie ,,Toc Toc”, dar și cu festivitatea de premiere. Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului „George Ciprian”. Prețul unui bilet este cuprins între 25 și 70 lei, atât în funcție de spectacol, cât și de categoria selectată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =