HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 1 – 7 MAI 2023

0
224

Zodia Berbec

În această perioadă s-ar putea să îți sune telefonul mai des decât de obicei, să primești multe mesaje și informații. Există o oportunitate de a relua legătura cu o persoană din trecut. Aceasta este șansa ta de a analiza din nou detaliile legate de acea relație. Discuțiile s-ar putea să te neliniștească, dar încă nu este momentul potrivit pentru a acționa. S-ar putea să fii pus într-o situație în care va trebui să ai încredere în oamenii cu care interacționezi. De obicei, preferi faptele și cifrele în locul promisiunilor vagi. Acesta este un moment în care trebuie să te mobilizezi și să obții informațiile de care ai nevoie.

Zodia Taur

În această săptămână, lucruri bune se întâmplă când îți exprimi gândurile cu sinceritate. S-ar putea să fii în centrul atenției în această perioadă. Este posibil să primești complimente de la șeful tău și brusc toate privirile din cameră să se îndreaptă spre tine. Aceasta este o oportunitate perfectă să îți faci punctul de vedere cunoscut. Oamenii te vor asculta cu atenție. S-ar putea să întâmpini dificultăți în a te întâlni cu un prieten. Este posibil ca acesta să treacă prin momente grele și știi că o conectare mai profundă ar fi benefică pentru amândoi. Totuși, s-ar putea să fii nevoit să schimbi ora sau locul întâlnirii.

Zodia Gemeni

În această săptămână, cuvintele tale au putere. Ai putea descoperi un secret. Poate ai avut suspiciuni înainte, dar acum ai informații directe. Și, deși asta poate să nu schimbe nimic în viața ta, ar putea să te determine să vezi oamenii implicați într-o altă lumină. S-ar putea să ajungi să reevaluezi o prietenie. Totul va dura un pic mai mult decât te-ai fi așteptat. S-ar putea ca oamenii să nu îți răspundă la timp sau să ajungă târziu la întâlnirea pe care ai stabilit-o. Cu toate astea, la modul general, săptămâna ar putea decurge destul de bine, în ciuda faptului că așteptările tale s-ar putea să nu fie sunt îndeplinite.

Zodia Rac

În această perioadă, acțiunile tale ar putea aduce beneficii comunității din care faci parte. Este posibil să fii numit în consiliul de administrație al unei organizații sau să fii rugat să conduci o strângere de fonduri. Ai putea fi implicat într-un eveniment social important. S-ar putea să jonglezi cu multe e-mailuri și mesaje, dar dedicarea ta va ajuta lucrurile să decurgă fără probleme. Acest aspect poate veni cu blocaje legate de deplasările pe distanțe scurte. Este posibil ca totul să dureze mai mult decât te aștepți. S-ar putea să fie nevoie să pleci mai devreme de acasă pentru a reuși să ajungi la timp undeva.

Zodia Leu

Săptămâna asta îți pui lucrurile în ordine. S-ar putea să te simți copleșit de cantitatea de hârtii, mesaje, convorbiri pe care trebuie să le gestionezi. Va trebui să faci un efort să îți simplifici munca pentru a reuși să faci față cu succes acestor situații. Pe de altă parte, popularitatea ta va crește. În această săptămână te-ai putea concentra pe o nouă modalitate de a face bani. Este un moment bun să te interesezi care sunt investițiile cu cele mai mari șanse de profit și cu riscuri minime. Atenție însă, pentru că persoana care te poate ajuta să obții toate ifornmațiile necesare ar putea fi prea optimistă.

Zodia Fecioară

Este o săptămână în care poți primi informații care să te entuziasmeze. Ai putea da peste niște informații care să-ți schimbe perspectiva. Poate fi vorba despre un simplu citat sau un eseu și dintr-o dată vezi lumea diferit. Este ca și cum ai vedea culori despre care nu știai că există, iar acum îți filtrezi convingerile prin acest șablon nou. O întâlnire ar putea merge mult mai bine dacă vei fi mai răbdător și mai înțelegător. Este posibil ca persoana cu care trebuie să te vezi să întârzie și să nu poată să-ți dea de știre. Poate a uitat să-și încarce telefonul sau nu a găsit loc de parcare. A da altora puțină libertate și un plus de încredere ar putea fi benefic pentru relație.

Zodia Balanță

În această săptămână, creierul tău funcționează la capacitate maximă. Ești ingenios, te adaptezi la noile circumstanțe și ești capabil să procesezi o mulțime de informații. Este un moment excelent să te concentrezi pe crearea de oportunități financiare, în special cele care îți aduc bani fără să depui un efort prea mare. Poți profita de context pentru a schimba modul în care ai grijă de tine. Ai putea să prioritizezi odihna și relaxarea. Ai putea adopta unele obiceiuri alimentare sănătoase sau ai putea deveni mai activ din punct de vedere fizic. Oricare dintre aceste schimbări pot fi extrem de benefice pentru tine.

Zodia Scorpion

În această perioadă, o conexiune ar putea deveni mult mai puternică. Este posibil să îți dorești să oficializezi această relație sau poate te gândești să locuiți împreună. Dacă sunteți abia la început, este posibil să vii cu ideea de a organiza o primă întâlnire cu părinții. S-ar putea să te dedici unui proiect de artă și să colectezi toate instrumentele de care ai nevoie. De asemenea, îți poți canaliza atenția pe un proiect de redecorare a locuinței. Nu este exclus ca un prieten să te anunțe că urmează să aibă un copil.

Zodia Săgetător

Este posibil să fii nevoit să mergi din nou la birou dacă în ultimii ani ai lucrat de acasă. Vestea bună este că există multe lucruri de recuperat în legătură cu prietenii și colegii tăi. Va fi o experiență interesantă, dar te poți aștepta la întârzieri și blocaje în trafic în drumul spre serviciu. Este posibil să se vorbească mult despre amenajarea locuinței și despre casele în care locuiesc membrii familiei tale. Este posibil ca cineva drag să se mute mai aproape de tine sau poate te gândești să te întorci acasă.

Zodia Capricorn

În această săptămână, frumusețea și dragostea merg mână în mână. Este o ocazie bună să faci o plimbare cu persoana dragă într-un cadru romantic și să discuți despre planurile voastre de viitor. Dacă ești în căutarea dragostei, ia în considerare să mergi într-un loc frumos să faci câteva fotografii. S-ar putea să ai surpriza să întâlnești pe cineva interesant pe drum. Este o oportunitate bună să înveți acei noi pași de dans pe care i-ai urmărit pe rețelele de socializare. Este un mod excelent de a te menține în formă și de a te încărca cu energie pozitivă.

Zodia Vărsător

Este o perioadă în care blocajele se vor dizolva și te vei putea bucura din nou de multă energie. Este posibil să faci o serie de mutări sau să vinzi unele obiecte pe care nu le mai folosești și îți încarcă spațiul inutil. De asemenea, poți discuta despre mutare împreună cu un membru al familiei. Este posibil să găsești noi oportunități de investiții, mai ales dacă susțin mediul înconjurător sau alte cauze care îți sunt dragi.

Zodia Pești

Este posibil să acumulezi multă frustrare din cauza blocajelor care pot apărea în viață. S-ar putea să nu reușești să trimiți un mesaj important din cauza conexiunii slabe la internet sau să îți verși cafeaua pe tastatură și să pierzi timp prețios până vine cineva să o repare. Pe lângă aceste lucruri, poți fi asaltat cu mesaje.. Un prieten ți-ar putea spune cât de mult te iubește și te admiră. Acest lucru ar putea veni într-un moment în care te simți nesigur în ceea ce privește abilitățile tale, iar îndoielile tale ar putea fi risipite instantaneu. O persoană pe care o apreciezi te consideră uimitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =