CAPITALA GĂZDUIEȘTE ÎN ACEST WEEKEND SPOTLIGHT FESTIVAL

0
212

Spotlight – Bucharest International Light Festival se desfășoară în acest weekend la Bucureşti. Cea de-a şaptea ediţie Spotlight Festival se numeşte Geometry of the City şi transformă Calea Victoriei şi Hanul Gabroveni prin spectacole de video mapping, proiecţii de lumină şi instalaţii multimedia.

Spotlight Festival este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, alături de Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism. Programul Spotlight 2023 începe de la ora 20.00 în fiecare zi de festival şi se termină la ora 23.00.

Traseul ediţiei din acest an începe de la intersecţia Calea Victoriei cu strada Piaţa Amzei şi continuă pe Calea Victoriei până la Cercul Militar Naţional. Un alt hotspot al festivalului este sediul ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, Hanul Gabroveni din strada Lipscani 84-90.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în perioada 21-23 aprilie 2023, între orele 19.00-23.00, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Bulevardul Dacia şi Bulevardul Regina Elisabeta, fără afectarea celor două intersecţii. Pe durata restricţiilor, se va asigura o bandă de urgenţă pentru accesul auto la instituţiile din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 15 = 24